Home
Over ons
Agility
Border Collies
Onze honden
Fotografie
Events
Nieuws
links
Contact Us
Fotografie op de site van kodakske

De laatste jaren fotograferen wij vooral onze honden , op wedstrijd en vakantie.

 

Digitale AV montage:
Scaldis Schellebelle tracht in Vlaanderen een vooruitstrevende rol te spelen op het vlak van de digitale AV montage (digitale audiovisuele montage) en digitale fotografie. Aan de leden wordt o.m. de mogelijkheid geboden om praktische of theoretische kennis op te doen tijdens werkvergaderingen (elke dinsdagavond om de twee weken) en om regelmatig hun materiaal te tonen voor een ruimer publiek.

Het maken van een degelijke digitale AV montage of foto is niet zo eenvoudig als vaak wordt gedacht. De digitale technologie heeft er voor gezorgd dat beide disciplines toegankelijk zijn geworden voor een ruim publiek. Er worden massaal digitale fototoestellen verkocht en nog meer digitale foto’s genomen … die ook doorgaans roemloos verdwijnen in digitale archieven of in de digitale prullenbak. Ook tientallen, zoniet honderden programma’s beloven steeds meer in petto te hebben dan hun concurrenten. De bedoeling van Scaldis Schellebelle bestaat er net in om de leden door de bomen het bos nog te laten zien en er voor te zorgen dat deze een kwaliteitsvolle digitale AV montage of foto leren maken.

Indien u interesse heeft in onze werking aarzel dan zeker niet om ons te contacteren ! email

Het bestuur

scaldis
image

Beleef de fascinerende mogelijkheden!

 

m.objects is één van de meest veelzijdige en krachtige software programma's op de markt om AV-produkties te maken.

Zowel grootformaat digitale projectie als weergave op hoge resolutie beeldschermen van (foto-)beelden en HD-video's zijn dankzij de unieke directAV-techniek binnen een beperkt budget realiseerbaar. Realtime rendering van resoluties tot aanzienlijk hoger dan HDTV zijn standaard mogelijk met m.objects.

U kunt m.objects gemakkelijk zelf uitproberen door de gratis demo-versie en voorbeeld producties op uw PC te installeren

Fotografie
kodakske

Sinds de opkomst van de digitale fotografie is de kunst van het vangen van licht niet langer een proces dat zich grotendeels afspeelt in donkere kamers met chemische vloeistoffen. Met de juiste programmatuur verbetert u op de computer eenvoudig uw foto's, om ze vervolgens met een druk op de knop te delen met familie en vrienden. De fotograaf die overstapt van analoog naar digitaal maakt niet alleen kennis met nieuwe begrippen als pixels en resolutie, maar zal al snel merken dat het gemak waarmee digitale foto's geschoten worden behoefte schept aan gereedschap om ordening aan te brengen in de snel uitdijende verzameling foto's.
Nog meer info

 
de beste school voor Uw hond